Prijzen dynamisch wijzigen op basis van de prijs van de concurrent

Wilt u overleven in de harde wereld van E-commerce en sneller zijn dan uw concurrenten?

Dynamisch prijzen aanpassen is vandaag de dag bijna een must om te overleven in de concurrerende wereld van de e-commerce. Ondanks dat "wij zelf" van mening zijn dat service minstens zo belangrijk is als de prijs, zal het merendeel van de klanten kiezen voor de laagste prijs.

Door gebruik te maken van onze pricing control software hoeft u zelf niet meer dagelijks de prijzen bij de concurrerende winkels te bekijken en de prijzen op uw eigen webwinkel aan te passen.

Het is toch veel mooier wanneer u uw tijd kunt steken in marketing en het verzamelen van reviews of het bieden van extra service naar uw klanten?

Door bij de producten welke u in ons systeem definieert een minimum en een maximum prijs te geven kunt u eenvoudig via onze API-koppeling de gevonden prijzen en de range waartussen uw prijs zich mag bewegen aan uw website doorgeven. Uw eigen webwinkel-ontwikkelaar kan middels de verkregen informatie eenvoudig de prijzen in uw webwinkel dynamisch aanpassen.

Automatische prijsaanpassingen door dynamic pricing

Doordat dit soort tools vaak heel duur zijn en via een aparte dienst aan een scraping-tool worden verbonden, wordt hier niet heel veel gebruik van gemaakt. Zelf doen kan ook, maar is een tijdrovende klus van uren of dagen die steeds terug komt.

 

Het grote voordeel bij PricingControl

U krijgt de rapportage aangeleverd en bepaalt zelf wat u hiermee wilt doen. Wilt u dat de prijzen automatisch aangepast worden (binnen de door uzelf gestelde marges) maak dan gratis gebruik van de API koppeling.

Start nu met dynamische prijzen