Wilt u de goedkoopste webwinkel zijn?

WebwinkelierEen van de belangrijkste voorwaarden om tot een aankoop over te gaan is de prijs. Gecombineerd met de juiste voorwaarden zal de klant snel overgaan tot aankoop als de prijs goed is.

Als webwinkel weet u als geen ander dat de prijs een van de belangrijkste koop-argumenten is voor de bezoeker van uw website. Er zijn diverse vergelijkingssites en zoekmogelijkheden waardoor het voor de klant  zeer eenvoudig is om de goedkoopste aanbieder te vinden.

 

Bent u de goedkoopste?

Door PricingControl in te zetten als geautomatiseerde hulp bent u steeds op de hoogte van prijswijzigingen welke uw concurrenten doorvoeren. Interessant is vooral dat u niet alleen van de prijswijzigingen weet, maar door gebruik te maken van onze slimme API-koppeling kunt u volgens uw eigen regels een prijswijziging doorvoeren in uw eigen webshop. Hierbij kunt u zelf aangeven 'tot hoe ver het mag gaan'.

De concurrentie volgt elkaar al. Prijs historie

In de rapporten met historische prijsinformatie ziet u duidelijk dat de concurrentie elkaar ook volgt.

Ons advies is om voor elk product dat u verkoopt de 3 tot 5 grootste concurrenten op te zoeken (meestal zijn dat de bovenste zoekresultaten in Google Search) en van deze bedrijven de prijzen en voorraden te laten controleren door PricingControl.

 

"Heeft de concurrentie geen voorraad, dan kan de prijs omhoog en heeft u meer marge!"

Regelmatig* laat u via de API koppeling de gevonden prijzen automatisch vergelijken. Daarna wordt uw prijs automatisch binnen de door u aangegeven grenzen aangepast. U ziet snel dat uw website aan populariteit toeneemt en dat uw bezoekers sneller tot een aankoop zullen overgaan.

Probeer gratis uit

* u kunt ons maximaal 12x per dag de prijzen van de concurrentie laten controleren.