?>

Hoe werkt Pricing Control

De online software van PricingControl werkt snel en is eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop krijgt u in no-time alle benodigde informatie.

Schematic view of price scraping robotsPricing Control werkt op een manier zoals zoekmachines ook het internet afzoeken. Alleen zoekt deze applicatie naar specifieke informatie in de door u opgegeven websites.

Onze agents (agents zijn een soort robotjes op het internet) staan op regelmatige tijden in contact met onze centrale database om te zien of er werk voor ze is.

Zodra er zoekopdrachten zijn zullen deze agents de website-urls welke ze vanuit het centrale systeem ontvangen bezoeken. De agents controleren de gegevens op die pagina.

De gevonden resultaten worden naar de centrale database teruggestuurd. Omdat wij eenvoudig, naar behoefte, extra agents kunnen inzetten kunnen wij elke dag snel alle gegevens ophalen van de verschillende webwinkels.

Met PricingControl kunt u op elk gewenst moment de prijzen en voorraad van de concurrentie checken.

 

Van start in slechts 3 stappen

Na het aanmaken van uw account is het inrichten een kwestie van 3 stappen.

  • Definieer de webwinkel waarvandaan u de prijzen wilt halen
  • Defineer het product waarvan u de prijs wilt weten
  • Koppel product en URL aan de webwinkel

Voor het hele proces leest u ook onze handleiding.

LET OP: wij zoeken niet op EAN of product code. Dit is namelijk een zeer onbetrouwbare methode waardoor u met de verkeerde concurrent kunt gaan vergelijken, of helemaal geen concurrentie vind.

De beste prijs is niet altijd de goedkoopste

U hoeft niet de goedkoopste te zijn, maar wel bewust te zijn van de prijzen van de concurrentie

Het komt sporadisch voor dat de gewenste data niet gevonden kan worden. Wij gaan dan nog harder voor u werken om het systeem slimmer te maken waardoor het wel kan worden gevonden. Doordat dit een continu proces is verloopt het prijs-scrapen in meer dan 99% probleemloos.

 

Wat als we geen prijsgegevens vinden?

Wanneer een opgevraagd artikel of pagina niet beschikbaar is wanneer daar een controle voor is, zal Pricing Control dit melden. De oorzaak hiervan kan zijn omdat de pagina die is opgegeven niet toegankelijk is of dat de pagina tijdelijk geen prijsinformatie geeft. Indien wij geen prijs voor u kunnen ophalen dan betaalt u daar ook niet voor.

Afhankelijk van de fout vindt u in het foutenrapport een mogelijke oplossing.

Start nu met Pricing Control