?>

Samen beter worden

Wij zijn altijd bezig om onze klanten de optimale prijs-kwaliteitsverhouding te geven zodat ze met onze software meer marges behalen en meer plezier in het werk hebben. Sinds 2018 halen wij dagelijks duizenden prijzen op van talloze webwinkels en tonen deze in een gestructureerd formaat aan onze klanten. Dit via rapporten en API koppelingen.

Ons streven is om door vergaande automatisering onze processen zo optimaal in te richten waardoor u en wij zo min mogelijk herhalend werk hoeven te doen. Hierdoor blijft het werk wat overblijft leuk en uitdagend.

Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen lees dan verder op deze website of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!

 

Slimme oplossingen bedenken zit me in het bloed

Frank Pietersen, CEO PricingControl

Al van kleins af aan was ik al met techniek, altijd bezig om slimme oplossingen te bedenken. Tegenwoordig houd ik me al meer dan 15 jaar bezig met webapplicaties om bedrijven te ontzorgen en ervoor te zorgen dat er veel meer werk kan worden gedaan in korte tijd. Hierdoor kunnen bedrijven groeien en de concurrentie voorblijven.

Ook met PricingControl blijven we optimaliseren en ideeën van klanten integreren om het product steeds beter en slimmer te maken.

Door te automatiseren kan je vervelende taken voorkomen en je richten op nieuwe en leuke onderdelen van je werk. Mijn motto is dan ook "Werken moet leuk zijn".

Ons  doel is om met PricingControl voor veel mensen het werk leuker te maken!